Diensten

De Vet Financials – Financial Recruitment is een jonge, professionele en ambitieuze werving en selectie onderneming met expertise in de bemiddeling en plaatsing van Financieel Personeel.

De Vet Financials – Financial Recruitment

Wij zijn een arbeidsbemiddelingsbureau voor financieel professionals. Sinds 2014 bemiddelen we in financiële functies in Nederland en BeNeLux.

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde speler en hebben wij samenwerkingen gerealiseerd met opdrachtgevers zoals o.a. Orange Brick Real Estate Breda, NettStaff B.V. Rotterdam, Northern Linen BV Nijmegen, Seatrade Groningen/Antwerpen, TESLA Motors Amsterdam, MTD Pure Water Tilburg, diverse accountantskantoren en administratiekantoren, Multinationals en andere MKB-relaties hebben ons weten te vinden. Onze voorwaarden zijn overigens geheel marktconform.

Vanwege onze groeiambities zijn we dagelijks op zoek naar enerzijds nieuwe financiële talenten voor vaste banen en anderzijds naar intrinsiek gedreven en ondernemende Interim Finance Professionals. Meer informatie over onze werkwijze, dienstverlening en groeiambitie kun je vinden via onze website.

Diensten

Als opdrachtgever kunt u in uw zoektocht naar Financieel Personeel bij ons terecht voor de traditionele werving en selectie bemiddeling, echter kunt u ook bij ons terecht met uw vraag naar tijdelijk en interim financieel professionals en of (uitzend)krachten.

Gekwalificeerd financieel personeel is een vereiste om in de huidige markt het verschil te kunnen maken, door samenwerking met De Vet Financials bent u in staat specifieke kennis en maatwerkoplossingen te bieden aan uw klanten.

  • Omdat u ons specifiek voor u laat werven en selecteren bespaart u kostbare tijd;
  • U weet meteen waar u aan toe bent;
  • Hoe beter u uw zoekopdracht specificeert hoe hoger de snelle slagingskans;
  • Persoonlijk contact dat kan en meestal komen we ook bij u langs om uw zoekopdracht face to face te optimaliseren.

Wij nodigen u uit om tot samenwerking te komen!

Waarin zijn wij beter.

Wij schakelen nog een tandje bij waar andere recruitment organisaties stoppen.

Daarom lukt het ons om u in de meeste situaties snel van kwalitatief financieel personeel te voorzien.