Financieel Professionals

Het eerste contact met geselecteerde Financieel Professionals bestaat in eerste instantie uit telefonisch/mail contact naar aanleiding van het Curriculum Vitae.

Een persoonlijk kennismakingsgesprek zien wij in de meest voorkomende situaties als direct toegevoegde waarde en geniet vaak onze voorkeur. Wij kunnen u tegemoet treden door de mogelijkheid aan te bieden deze kennismaking na kantoortijd in uw directe omgeving af te nemen. Wij zien dit als extra service, maar ook als prettige start in de samenwerking.

Naast onze kernwaarden integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit hebben wij ons specialisme en relaties hoog in het vaandel staan.

Waarom kiezen voor De Vet Financials – Financial Recruitment?
Wij zijn dé landelijk specialist in de werving en selectie van Financieel Personeel. Dankzij onze kennis van lokale markten kunnen wij relatief vaak en in de meeste situaties aan elk vraagstuk voldoen.

Wij bemiddelen en plaatsen Financieel Professionals voor vaste maar ook voor tijdelijke/interim opdrachten. Wij gaan en staan voor de wensen en behoeften van onze zorgvuldig geselecteerde Financieel Professionals.  Wij zijn landelijk actief met het werven en selecteren van financiële talenten voor MKB bedrijven en multinationals.

Benieuwd naar nieuwe kansen en mogelijkheden?
Ervaar onze dienstverlening vandaag nog, wij ontvangen graag uw meest recente CV. Wij werken discreet en in onderling overleg. Neem contact met ons op via 0624358641 of via kevin@devetfinancials.nl

Direct naar onze Finance vacatures